Hitta på sidan

Webbinarium om drift- och underhållsinstruktioner för markbaserade avloppsanläggningar

Välkommen till webbinarium om drift- och underhållsinstruktioner för markbaserade avloppsanläggningar den 14 december.

Datum

14 december

Tid

Klockan 14.00-15.00.

Deltagare

Webbinariet riktar sig främst till kommuner, länsstyrelser samt leverantörer och tillverkare av markbaserade avloppsanläggningar.

Plats

Digitalt. Länk till mötet skickas en vecka innan mötet.

Om händelsen

HaV bjuder tillsammans med Luleå tekniska universitet in till ett entimmes webbinarium om drift- och underhållsinstruktioner den 14 december kl. 14.00-15.00.

På webbinariet kommer Brenda Vidal från Luleå tekniska universitet att presentera resultatet av en studie där de undersökt i vilken utsträckning det finns drifts- och underhållsinstruktioner för markbaserade avloppsprodukter. Projektet har även i dialog med branschen utvärderat om det finns anledning att göra förändringar i vägledning, i drift- och underhållsinstruktioner för markbaserade avloppsprodukter och/eller i fysisk utformning av anläggningarna. Efter presentationen finns tid för diskussion.

Projektrapporten finns här: Utvärdering av drifts- och underhållsinstruktioner för markbaserade avloppsprodukter: En analys av nuvarande praxis och möjliga förändringar)

Sista anmälningsdag är 7 december och antalet platser är begränsat. Bekräftelse skickas efter anmälan har tagits emot, länk till mötet skickas en vecka innan mötet.

Anmälan