Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Taggar: Havs- och vattenforum

Praktisk information

Här hittar du praktisk information om när och var Havs- och vattenforum ska äga rum, hur du tar dig dit och hur du bokar hotellrum på konferensanläggningen.

Anmälan

Forumet är nu fullbokat, det går tyvärr inte att anmäla sig längre.

Ackreditering för journalister

Vi välkomnar journalister att delta, men är väldigt tacksamma om du ackrediterar dig i förväg genom att höra av dig till vår presskontakt, Lena Olsson. Du når henne via mejl lena.olsson@havochvatten.se eller telefonnummer 076-538 6042.

Boka boende i god tid

Deltagare står själva för resa och logi. Det kan vara svårt att få tag i hotellrum i Göteborg i maj så ett tips är att vara ute i god tid för att boka boende.

Som deltagare på Havs- och vattenforum har du rabatt på Hotell 11 Eriksberg. Ange lösenordet "Hav och vatten" när du bokar.

Logi ingår inte i deltagaravgiften och HaV har inte har reserverat några hotellrum.

Hitta hit

Du tar dig smidigt till Eriksberg med kollektivtrafik från centrala Göteborg. På Västtrafiks hemsida hittar du allt om att åka kollektivt i Göteborg.

Västtrafik har en app för reseplanering som du kan ladda ned. Biljett kan betalas med kort eller kontant i automat ombord, eller förköpas. SMS funkar om du föranmält dig på Västtrafiks hemsida.

Buss 16

Buss 16 kan du hoppa på vid bland annat Nordstan, alldeles utanför
Centralstationen. Efter cirka 20 minuter kliver man av, på hållplats
Eriksbergstorget, 100 meter från hotellet.

Färja

Den vackraste turen får du med färjan Älvsnabben som avgår från hållplatsen Lilla Bommen vid Operan, eller Stenpiren i närheten av Järntorget och lägger till 50 meter från hotellet. Resan tar cirka 30 minuter från Lilla Bommen och 15 minuter från Rosenlund.

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Taggar: Havs- och vattenforum

Publicerad: 2014-11-18
Uppdaterad: 2017-04-10

Sidansvarig: Webbredaktionen