Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Taggar: Havs- och vattenforum

Havs- och vattenforum 2019

Den 4-5 juni arrangerar vi för sjunde gången i rad eventet Havs- och vattenforum på Eriksberg i Göteborg.

Temat i år handlar om möjligheter för klimatanpassning utifrån perspektiv som forskning, samverkan och digitalisering. Vi kommer också lyfta aktuella frågor om exempelvis övergödning, miljöövervakning, vattenmiljö och vattenkraft och hur det går för laxen.

Anmälan är inte öppen än, men för att så många som möjligt ska kunna delta ber vi dig skriva upp årets datum i din kalender redan nu.

Tävla om biljetter till forumet

Hjälp till att namnge ny storsatsning mot övergödning i sjöar och hav. Vinnaren får ett presentkort på en övernattning för fyra personer på Bo på lantgård samt entré och middag på Havs- och vattenforum den 4-5 juni 2019 för två personer.

Läs mer och tävla här.

Program 2018

Omslag.

Här kan du ladda ner agendan i pdf-formatPDF (4.05 MB).

Havs- och vattenforum 2018

Under Havs- och vattenforum 2018 fokuserade vi på Östersjöområdet. Vi belyste frågor om klimat, hållbart nyttjande, marint områdesskydd, rena hav och följde upp åtgärder kopplade till Agenda 2030 och de globala hållbarhetsmålen som HaV arbetar med.

Här hittar du mer information om 2018 års Havs- och vattenforum.

En mötesplats för alla

Havs- och vattenforum är en mötesplats för alla som jobbar med hav och vatten. För dig som är verksam inom jordbruk, innovation, skogsbruk, fiske, energi, VA, sjöfart eller fysisk planering. Du är en viktig samarbetspartner för oss, oavsett om du är tjänsteman, forskare, branschföreträdare eller om du jobbar i en ideell förening, är politiker eller beslutsfattare. 

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Taggar: Havs- och vattenforum