Vanliga frågor om karriär och praktik

Hitta på sidan

Det är många som vill arbeta hos oss och det är vi glada för. Vi får ofta frågor som berör rekrytering, examensarbeten, praktikplatser, sommarjobb och efterfrågad/lämplig utbildning. Här har vi samlat de vanligaste frågorna om karriärvägar tillsammans med våra svar.

Frågor och svar om karriär och praktik

Det är många som vill arbeta hos oss, och det är vi glada för! Tyvärr har vi inte möjlighet att hantera spontana ansökningar utan en ansökan måste vara kopplad till en ledig anställning.

Vi annonserar våra lediga anställningar här under Lediga jobb.

I dagsläget har vi begränsade möjligheter att erbjuda praktikplatser på HaV. Du får gärna titta igenom vår organisation och kontakta den som är chef för den verksamhet som intresserar dig.

Jag är intresserad av att göra praktik eller LIA-praktik hos er. Hur går jag tillväga?

I dagsläget har vi inga examensjobb planerade på HaV.

Men du får gärna titta igenom vår organisation och kontakta den som är chef för den verksamhet som intresserar dig.

Tyvärr har vi inte i dagsläget inte möjlighet att prioritera den typen av aktiviteter.

Vi har begränsade möjligheter att ordna studiebesök hos oss.

Men du får gärna titta igenom vår organisation och kontakta den som är chef för den verksamhet som intresserar dig.

Här på HaV har vi många kompetenser och ett brett spektra av utbildningar representerade. Vi råder dig att kontakta en studievägledare för att få den bästa hjälpen med förslag på utbildningar inom de områden du är intresserad av.

Information about internships and general job applications in English

We have limited possibilities to offer internships in our organization. You are welcome to directlly contact the head of relevant department. Please consider that Swedish is our working language.

We are in no position to consider general job applications. Being a government agency all vacant job positions are published on our website and all applications need to be directed accordingly. You are welcome to check for vacancies that might be to your liking. Please also consider that Swedish is our working language.

Publicerad: 2015-10-27
Uppdaterad: 2016-04-28
Sidansvarig: Webbredaktion