Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Taggar: Gis

GIS-byrån på HaV

Behöver du hjälp med att hantera geografiska underlag eller ta fram kartor för rapporter, presentationer eller webbsidor?
Då har du hamnat helt rätt!

Exempeluppdrag

Exempeluppdrag på hur du kan använda kartbilder i ditt arbete.

Vi kan hjälpa till med det mesta i form av kartbilder, analyser, webbkartor och geodata.

Gis-byrå-jobb och inte

Tumregler för vad vi ska klara själva på HaV och vad läggs ut som uppdrag åt uppdragstagare

HaV har dock satt en gräns för hur tidskrävande eller omfattande en beställning kan vara, i så fall får du istället lägga ut det som ett uppdrag på några av de uppdragstagare vi har avtal med.

Det som beskrivs i förenklad i de två vänstra nivåerna i bilden ovan, inom blå ramen, är vad vi försöker göra själva på HaV. Till höger visas uppdrag du lägger ut på uppdragstagare.

Vi hjälper dig alltså gärna med praktiska GIS-arbeten du har behov av. Hantering och förvaltning av resultaten, informationsklassning för vidare spridning och liknande ansvarar däremot din enhet för, allt enligt Havs arbetsordning.

Du som anställd på HaV kan alltså lägga beställningar på de olika typer av tjänster som GIS-byrån erbjuder.
Beställningar sker via GIS-byråns supportportal. När beställningen är mottagen kommer det att skapas ett ärende med ärendenummer som skickas till beställaren (likt ärenden i IT-support). I dessa ärenden kommer det sedan gå att följa vad som händer samt kommunicera med GIS-byrån.

GIS-byråns supportportal kan nås via servicemenyn på medarbetarsidorna.

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Taggar: Gis