Sökresultat

Tjänsteresa (10)
Anställning (4)
Arbetstid (2)
Avtal (2)
Blanketter (1)
Chef (4)
Handbok (2)
IT-support (1)
Ledighet (2)
Lokaler (1)
Lön (3)
Sjukskrivning (1)
Styrdokument (3)
Säkerhet (1)
Telefoni (1)
Tidredovisning (3)

Medarbetarsidor (10)

Dokument (8)
Vanlig fråga (2)

Senaste veckan (1)
Senaste månaden (2)
Senaste året (8)
Mer än ett år sedan (2)

Sortera på senast uppdaterad
Sortera på sidans namn

Boka resor på HaV

När du ska resa i tjänsten ska du åka kollektivt med tåg eller buss. I vissa fall är det okej att ta bilen, men välj då en miljöklassad bil om det är möjligt. Flyga får du bara göra om du ska åka riktigt långt, mer än femtio mil.

Arbetstid

På myndigheten har vi arbetstidsformerna flexibel arbetstid, förtroendearbetstid och schemalagd arbetstid. Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Resepolicy

När du ska resa i tjänsten ska du åka kollektivt med tåg eller buss. I vissa fall är det okej att ta bilen, men välj då en miljöklassad bil om du kan. Flyga får du bara göra om du ska åka riktigt långt, mer än femtio mil.

Handbok - göra reseräkningar

Du har varit på resa i tjänsten, har kanske gjort ett utlägg och ska nu fylla i en reseräkning. Nu är vår hantering av reseräkningar papperslös.

Kollektivavtal

Ett kollektivavtal reglerar förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare i olika frågor på en arbetsplats. Det finns både centrala och lokala kollektivavtal. Som namnet anger så omfattas alla på arbetsplatsen av ett kollektivavtal, trots att det är ett avtal mellan arbetsgivaren och de fackliga organisationerna.

Representationspolicy

All representation ska vara återhållsam, främja HaV:s verksamhet och ha koppling till vår verksamhet. Utgifter i samband med representation ska vara godkända i förväg av den som har attesträtt.

Ersättning för utlägg

Blanda aldrig privata inköp med utlägg i tjänsten på samma kvitto. Se till att alla uppgifter kommer med när du gör din reseräkning för att få ersättning för utgifterna.

Jag kan inte logga in i Milestone, vad är fel?

Taggar: Tidredovisning Tjänsteresa Jag kan inte logga in i Milestone, vad är fel? Försäkra dig om att du har skrivit rätt användarnamn, företag (HV) och lösenord. Om det ändå inte fungerar får du vända dig till Gunnel Eriksson eller Cecilia

Tjänsteresa utomlands

Syftet med den här informationen är att underlätta för dig som reser utomlands i tjänsten. Här tar vi upp viktiga förberedelser och saker som kan vara bra att tänka på inför och under tjänsteresan.

I vilka rum kan jag ha videokonferens?

Taggar: IT-support Lokaler Säkerhet Telefoni Tjänsteresa I vilka rum kan jag ha videokonferens? I Pagoden är Västan, Åskan, Dugget, Haglet, Dimman och Skuren utrustade med system för videokonferens. Läs om hur du gör på sidan Videokonferens