HaV bjuder in Fiskerättsanvändare på workshop

HaV lanserar nu nya funktioner i Fiskerätt och i samband med det bjuder vi in till workshop och lunch fredagen den 23 mars 2018.

EU logotyp.

Nu kan du se fler detaljer under fliken Fiskemöjligheter, tex infiskning, tilldelning och överlåtelser, så att du snabbt och enkelt får en överblick över ditt saldo och de händelser som lett fram till saldot.

Målet är att det ska bli enklare för dig att följa reglerna om landningsskyldigheten genom att få bättre koll på ditt saldo så att du lättare kan planera ditt fiske. Genom saldofunktionen kan du hålla dig uppdaterad med dina respektive fiskemöjligheter så att du i god tid kan ansöka om överlåtelser för att täcka ett eventuellt överfiske.

Ta chansen att komma på vår workshop och ta del av våra nya funktioner i Fiskerätt samt få möjlighet att berätta för oss om vad du tycker om tjänsten. Vad fungerar bra och vad behöver förbättras? Saknar du något?

Plats

På Havs- och vattenmyndigheten, Gullbergs Strandgata 15

Datum och tid

23 mars. Kl. 10.00 – 13.00 (inklusive lunch)

Anmälan

Du anmäler dig genom att skicka e-post till frida.engberg@havochvatten.se eller fiskeratt@havochvatten.se senast onsdagen den 21 mars 2018.

Övrigt

Observera att det är mycket svårt att hitta parkeringsplats i närheten av Havs- och vattenmyndigheten.

Se gärna till att du har användarnamn och lösenord fixade i förväg. Behöver du hjälp med användaruppgifter kontakta fiskeratt@havochvatten.se.

Välkomna!

Publicerad: 2018-03-09
Sidansvarig: Webbredaktion