Ny version av e-loggboken (buggfix) som avhjälper problem med att starta ny loggbok

Den nya versionen (3.3.0.0009) löser ett problem med att starta ny loggbok vid avresa som en del fartyg upplevt. Du som uppgraderar från en äldre version (inte har 3.3.0 installerad sedan tidigare) kommer att se flera nyheter och förbättringar, bland annat för dig som haft problem med ”Hämta position”.

Du uppgraderar enklast direkt ifrån e-loggboken: välj Hjälp > Om vCatch > Hämta senaste klientversion. Som vanligt måste du ha internetuppkoppling och avslutat föregående resa för att kunna uppgradera.

Du som uppgraderar från en äldre version (inte har 3.3.0 installerad sedan tidigare) kommer att se flera nyheter och förbättringar.

På sidan kan du även se en video som visar hur du rapporterar med den nya versionen, till exempel hur du kan rapportera beredd vikt i fångst. Ta gärna chansen och tyck till om sättet att rapportera i e-loggboken efter att ha sett filmerna. Det finns två frågor att besvara under filmrutorna.

Om du har frågor, önskar hjälp eller har feedback är du som vanligt välkommen att kontakta FMC. Det är viktigt att du har den senaste versionen av programmet installerad för att systemet ska fungera så bra som möjligt och för att vi ska kunna ge så bra hjälp som möjligt.

Publicerad: 2015-03-02
Sidansvarig: Webbredaktion