Nytt om fiskeregler 30 juni 2022

Mina sidor - nu även för kustfiskare

Mina Sidor för yrkesfiskare som rapporterar från fartygen via e-loggboken har funnits sedan år 2010. Det är en e-tjänst där fiskaren kan se och sammanställa information om sina fångstuppgifter och fisketillstånd för demersala fiskemöjligheter.

Nu har Mina Sidor kompletterats och anpassats för de yrkesfiskare som bedriver småskaligt fiske och rapporterar elektroniskt via EFR-systemet.

Dessa får nu tillgång till e-tjänsten och kan göra sammanställningar av sin fångstrapportering per månad. Förutom fångstrapporteringen kan uppgifter hämtas om samfiske, dagar till sjöss och inrapporterade rovdjursskador.

E-tjänsten tillsammans med övriga tjänster hittar du när du loggar in på Mina sidor på Havs- och vattenmyndighetens hemsida. Du använder samma användarnamn och lösenord som för elektronisk fångstrapportering.

Läs mer om Mina sidor

Mina sidor för yrkesfiskare - Fiske och handel - Havs- och vattenmyndigheten (havochvatten.se)

Inloggning till Mina sidor

Inloggning - Om webbplatsen - Havs- och vattenmyndigheten (havochvatten.se)

Fler nyheter

  1. Nytt om fiskeregler 2023-09-22

    Två nyheter om hummerfiske har publicerats på HaV:s hemsida senaste veckan utan att fiskenytt har gått ut, vi beklagar detta.

  2. Nytt om fiskeregler 2023-09-22

    Förbudsperioden är mellan 1 oktober 2023 till den 31 mars 2024. Förbudet omfattar all form av form av fiskeaktivitet efter ål, vilket innebär att det från och med 1 oktober även är förbjudet att landa och sumpa sin ålfångst.

  3. Nytt om fiskeregler 2023-09-20

    104 ton läggs till kustkvoten för sill i västra Östersjön.

Publicerad: 2022-06-30
Sidansvarig: Webbredaktion