Nytt om fiskeregler 30 juni 2022

Mina sidor - nu även för kustfiskare

Mina Sidor för yrkesfiskare som rapporterar från fartygen via e-loggboken har funnits sedan år 2010. Det är en e-tjänst där fiskaren kan se och sammanställa information om sina fångstuppgifter och fisketillstånd för demersala fiskemöjligheter.

Nu har Mina Sidor kompletterats och anpassats för de yrkesfiskare som bedriver småskaligt fiske och rapporterar elektroniskt via EFR-systemet.

Dessa får nu tillgång till e-tjänsten och kan göra sammanställningar av sin fångstrapportering per månad. Förutom fångstrapporteringen kan uppgifter hämtas om samfiske, dagar till sjöss och inrapporterade rovdjursskador.

E-tjänsten tillsammans med övriga tjänster hittar du när du loggar in på Mina sidor på Havs- och vattenmyndighetens hemsida. Du använder samma användarnamn och lösenord som för elektronisk fångstrapportering.

Läs mer om Mina sidor

Mina sidor för yrkesfiskare - Fiske och handel - Havs- och vattenmyndigheten (havochvatten.se)

Inloggning till Mina sidor

Inloggning - Om webbplatsen - Havs- och vattenmyndigheten (havochvatten.se)

Fler nyheter

  1. Nytt om fiskeregler 2023-01-31

    På grund av försenade förhandlingar mellan Norge och EU är vissa kvoter ännu inte beslutade. Tillfälliga kvantiteter gäller fortsatt under februari månad.

  2. Nytt om fiskeregler 2023-01-25

    Havs- och vattenmyndigheten (HaV) skickade den 24 januari 2023 ut en remiss med förslag om att införa förbudet under 2023/2024.

  3. Nytt om fiskeregler 2023-01-24

    Ändringen innebär att pigghajar över 100 cm ska återutsättas skyndsamt och inte komma till skada. Detta gäller både för honor och hanar.

Publicerad: 2022-06-30
Sidansvarig: Webbredaktion