Om webbplatsen

Syftet med havochvatten.se är att beskriva våra ansvarsområden och ge verktyg och stöd i genomförandet av miljöarbetet. Vi strävar efter att innehållet på webbplatsen ska vara tillgängligt och användbart för så många som möjligt.

Struktur och funktioner på webbplatsen

Innehållet på webbplatsen hittar du genom de fyra menyalternativen ”Våra vatten”, ”Stöd i miljöarbetet", "Vårt miljöarbete" och "Om oss". Du kan också hitta innehållet genom att använda sökfunktionen högst upp till höger eller via sidan ”A-Ö”.

Ändra utseendet på webbplatsen

Vår webbplats anpassar sig för att fungera bra oavsett om du besöker webbplatsen med din mobil, surfplatta eller dator. Det spelar heller ingen roll vilken webbläsare du använder. Webbplatsen kan se olika ut i olika webbläsare men allt innehåll är tillgängligt.

Ändra textstorlek

Om du upplever att texten på sidorna är för liten eller för stor kan du enkelt ändra den med din webbläsares inbyggda funktioner. Du hittar alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens menyer. I de flesta moderna webbläsare kan du ändra textstorleken genom att hålla nere Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. Denna justering slår ofta igenom på alla webbplatser du besöker.

Tillgänglighet

Webbplatsen är byggd utifrån E-delegationens riktlinjer för webbutveckling.