Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Handläggarträff vattenverksamhet 2-3 oktober 2017 i Göteborg

Välkommen till handläggarträff för länsstyrelserna samt de kommuner som övertagit tillsynsansvar för någon vattenverksamhet. Länsstyrelser som har överlåtit tillsynsansvar till kommuner ombeds att informera berörda kommuner om handläggarträffen.

Handläggarträffen kommer att beröra frågor/ämnen som kopplar till grävning/muddring/utfyllnad/dumpning, anmälningspliktiga vattenverksamheter samt vattenuttag.

Vi kan i nuläget inte lova att deltagande via Lync kommer att fungera. Frågan är fortfarande öppen och vi utreder den vidare.

Vill ni att vi ska belysa någon särskild frågeställning alternativt om ni vill presentera något meddelar ni oss senast den 22 juni. Programmet kommer att vara färdigt senast den 15 augusti.

När

Måndag 2 till tisdag 3 oktober 2017. Vi startar måndagen med lunch kl 12 och ägnar dagen åt framför allt muddring och dumpning. Under tisdagen, mellan 08:30 och 15.00, diskuterar vi vattenuttag och anmälningspliktiga vattenverksamheter.

Var

Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg (nära centralstationen).

Anmälan

Deltagande är kostnadsfritt och vi bjuder på måltiderna under dagen. Vi har inte möjlighet att ordna någon gemensam middag på kvällen, men kan lämna förslag på restauranger i närhet av konferenslokalen.

Lokalen tar 80 personer och vi kommer att prioritera så att någon från varje länsstyrelse alternativt kommun får plats. 

Publicerad: 2017-04-28

Hjälpte informationen på sidan dig?

Kontakta sidansvarig Webbredaktionen