Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Mindfulness

För att minska stress och främja hälsa och välmående på jobbet erbjuder arbetsgivaren fullvärdiga mindfulnesskurser internt för både medarbetare och chefer. Kurserna planeras utifrån hur många som visar intresse så anmäl ditt intresse idag.

Rikta uppmärksamheten på dig själv

Målet med kursen är att träna upp din medvetenhet och förmåga att uppleva nuet som det är utan värderingar och stanna upp i stunden för att bryta negativa tankemönster eller beteenden. Genom träning i medveten närvaro minskar vi vår stress och våra reaktiva, automatiserade sätt att hantera problem, relationer, uppgifter, e-post med mera. Vi kan istället välja mer ändamålsenliga sätt som gör det lättare för oss att möta motgångar och stress, både på jobbet och i privatlivet.

Kursen pågår i 10-veckor utifrån ett forskningsbaserat mindfulnessprogram med både egen daglig träning (ca 2x10 min/dag) och 6 instruktörsledda gruppträffar á 1,5 timme. Gruppträffarna sker i Pagoden på arbetstid och leds av Ida Elvin, personalutvecklare och diplomerad mindfulnessinstruktör.

Just nu är det uppehåll i dessa kurser då Ida Elvin är föräldraledig.

Publicerad: 2017-11-15

Sidansvarig: Webbredaktionen