Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Nationellt båtmiljöseminarium västkusten

Transportstyrelsen, Havs- och vattenmyndigheten och Svenskt Marintekniskt Forum bjuder in till en heldag på temat giftfri båtbotten.

Datum

20 april

Tid

Registreringen öppnar kl. 08.30.
Dagens program: Kl. 09.00 till 17.00.

Plats

Sjöräddningssalen i Sjöräddningssällskapets lokaler, Talattagatan 24, Västra Frölunda.
Se karta här och parkeringsinformation här. Kommunal transport; hållplats Långedrag.

Om arrangemanget

Som uppföljning på den nationella båtmiljökonferensen i oktober i Stockholm bjuder Transportstyrelsen, Havs- och vattenmyndigheten samt Svenskt Marintekniskt Forum in till en seminariedag den 20 april i Göteborg. Vi kommer ta del av de senaste kunskaperna kring tekniker att förhindra fortsatt spridning av miljögifter från båtbottnar i våra sjöar och hav.

Tillsammans fortsätter vi arbetet med att öka medvetenheten kring båtlivets påverkan på miljön i Sverige.

Många entreprenörer är fullt sysselsatta med att utveckla, testa och sälja bra och hållbara lösningar till hundratusentals potentiella kunder, som varje år står inför valet att välja rätt applikation med hänsyn till miljön och sin egen plånbok. Vilka alternativ finns? Den 20 april i Göteborg, hos SSRS i Långedrag får vi en del av svaren! Välkomna till en intressant dag med inspel från såväl det offentliga som akademin och företagen.

Vi kommer lyssna till presentationer och paneldebatter med bland annat:

Transportstyrelsen, Havs- och vattenmyndigheten, Länsstyrelsen Västra Götaland, Orust Kommun, Stockholms Universitet, Hempel, Boatwasher, Cleanboat, Ekowasher, Happy Boat m. fl. och XRF-tekniken kommer demonstreras.

Se dagens agenda härPDF

Anmälan och deltagande

Deltagande är gratis men en debitering om 500kr sker om man uteblir utan att meddela förhinder. Det kommer bjudas på lunch samt förmiddags- och eftermiddagsfika.

Hjärtligt välkomna!

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Publicerad: 2017-03-29

Sidansvarig: Webbredaktionen