Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Lämna din synpunkt som privatperson

Tyck till om förslagen genom att fylla i formuläret. Vi vill ha ditt svar senast den 15 augusti.

Så behandlar vi personuppgifter

De personuppgifter, namn och e-postadresser som du lämnar kommer att behandlas på följande sätt, tillsammans med dina synpunkter, nedan kallat yttrandet:

  • HaV läser, diarieför och bereder yttrandet internt.
  • HaV kan komma att dela yttrandet med annan myndighet i syfte att bereda din och andras synpunkter.
  • HaV skriver också en text som redogör för samrådet som helhet. I den texten ingår dock varken enskilda personers namn eller mejladresser. Men däremot organisationers. Samrådsredogörelse diarieförs och kan komma att publiceras på webben.
  • HaV kan komma att kontakta dig via mejl för att berätta hur du får del av samrådsredogörelsen, fråga om ytterligare information relaterat till ditt yttrande eller liknande. Detta förutsätter såklart att du har gett oss din mejladress.

För myndigheter, kommuner, organisationer, med mera behöver Havs- och vattenmyndigheten veta namn på den myndighet, kommun, företag eller organisation som lämnar yttrandet för att HaV vid behov kunna återkoppla och även inhämta mer information.

Privatpersoner behöver varken lämna namn eller mejladress. Observera dock att HaV inte kommer att kunna återkomma med svar, information eller i övrigt ta kontakt när vi saknar kontaktuppgifter.Kontrollera att du har skrivit rätt.

Skriv vad du tycker och varför. Skriv gärna vilket område det gäller. Du kan ange de områdesnummer som finns på våra kartor om du vill. Exempel: Ö22. Du kan även välja att ge en allmän kommentar.

Jag förstår att HaV är en statlig myndighet och att det jag skriver och skickar in blir en allmän handling. *
Du måste klicka i Ja för att kunna skicka formuläret
Multiple selection

Dela på Facebook Dela på Twitter Skicka e-post Skriv ut

Publicerad: 2018-02-15

Sidansvarig: Webbredaktionen