Se din totala fiskemöjlighet och infiskning på Mina sidor

Nu kan du med särskilt tillstånd för demersala fiskemöjligheter se din totala fiskemöjlighet och infiskning på Mina sidor.

Mina sidor är dina egna sidor där du som yrkesfiskare ser de loggboksuppgifter som du har rapporterat till HaV. Mina sidor har tidigare främst riktats till yrkesfiskare som rapporterar i e-loggbok.

Numera kan alla yrkesfiskare med ett särskilt tillstånd för demersala fiskemöjligheter se sina uppgifter för dessa och följa sitt saldo, det vill säga sin totala fiskemöjlighet och infiskning.

De yrkesfiskare som har ett särskilt tillstånd för demersala fiskemöjligheter och rapporterar i pappersloggbok och som idag saknar inloggning till Havs- och vattenmyndighetens hemsida, kommer att få inloggningsuppgifter skickat per post. Det är samma inloggningsuppgifter för att nå Mina sidor och e-tjänsten Fiskerätt. Klicka på rubrikerna under Service på höger sida när du är inloggad för att komma till respektive tjänst.

Inom kort kommer även uppgifter för det särskilda tillståndet för pelagiska fiskemöjligheter att läggas upp på Mina sidor.

För ansökan om inloggningsuppgifter och hjälp med inloggning eller lösenord till Mina sidor/Fiskerätt kontakta oss via e-post.

Publicerad: 2017-02-16
Sidansvarig: Webbredaktion